dimecres, 11 de maig del 2011

Presentació de la Llista a l´Escola de Teixits

Èxit absolut en l'acte de presentació de la Llista electoral de CiU a l´Escola de Teixits de Punt.

Més de 100 canetencs i canetenques ens vàren acompanyar en un acte conduït per un gran amant del nostre poble i millor persona, en Pep Isern. Desprès d´una entranyable introducció, en Pep va fer una presentació de tots els membres de la llista destacant els aspectes més humans i professionals de tots els components.
A continuació, el nostre cap de llista, en Jesús Marín, va fer un breu resum dels 10 eixos estratègics del programa electoral que es presentarà en la campanya per a les eleccions municipals d´enguany. Un discurs proper i coherent, en consonància amb la realitat actual del nostre poble i les circumstàncies socio-econòmiques que ens envolten.

L´acte va finalitzar amb la intervenció del senador de CiU, el Sr. Jordi Vilajoana . Els assistents varen poder fer un intercanvi d´impressions i conversar amb tots els membres de la llista durant un petit pica-pica.

Estem preparats i il.lusionats per afrontar aquesta recta final i portar a Canet el canvi que es necessita. En Jesús i tots nosaltres treballarem de valent perque així sigui, i aconseguir un poble millor.

Per un Canet millor, apunta't al canvi !







Com sempre, podeu trobar les notícies al minut a la nostre pàgina de FACEBOOK, podeu seguir-nos al TWITTER o veure els darrers videos i missatges electorals al nostre canal de YOUTUBE.

Gràcies per la confiança.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger